På tide med ny nettside? Vi er rå på design, og utvikler en proff nettside deres bedrift!

Din nettside leverandør – la Blueweb AS bygge en vinner-side for bedriften deres.

Nettsiden er bedriftens viktigste verktøy, så her bør man ikke spare for mye på kronene. En velbygd nettside er trolig den beste investeringen bedriften kan gjøre, og spesielt i disse tider som alle er på nett. Det er flere potensielle kunder på nett enn noensinne, men det betyr også flere konkurrenter enn noensinne, så her er det viktig å skille seg ut, og skape et rent og profesjonelt førsteinntrykk til kundene din – dette er helt avgjørende.

En profesjonell nettside fra oss gir deg konkurransefortrinnene dere er nødt til å ha, for at kundene skal velge deres bedrift, framfor konkurrenten din.

TOPP MODERNE DESIGN

Vi er kontinuerlig oppdatert på de mest innovative teknologiene, og vi har derfor kompetanse til å utvikle topp-moderne nettsider, som gir suveren ytelse.

SEO-OPTIMALISERT

Søkemotoroptimalisering (SEO) er viktig for at dine kunder skal kunne finne deg i søkemotorer som Google. Derfor utfører vi både Teknisk SEO og On-site SEO på alle nettsidene vi leverer.

100% MOBILVENNLIG

Nettsider i dag er nødt til å være mobilvennlig. Våre nettsider blir designet for alle skjermstørrelser, inkl. pc, mobil og nettbrett. Det setter både kundene dine og Google pris på!

Moderne nettsider bygget med skreddersøm og flotte detaljer i alle ledd.

Vi i Blueweb AS er opptatt av å gi våre kunder de beste nettløsningene, og alle sider blir utviklet med skreddersøm. Vi utvikler alle funksjonene du trenger, med det designet og innholdet du ønsker deg. Vi jobber primært med WordPress + WooCommerce, Shopify, Wix, samt Custom CMS for svært avanserte nettløsninger. Dette er moderne og skalerbare plattformer som dekker alle de ulike behovene for våre prosjekter – fra små til store.

En responsiv nettside tilpasser seg enhver skjermstørrelse, og øker deres tilgjengelighet og dermed salget, du blir belønnet med høyere plasseringer i Google, og det kan redusere tiden du bruker på både kundeservice og salg, nemlig fordi kundene finner deg på alle enheter.

Bilgal Mobilvennlig nettside
Kvikk Container Mobilvennlig Nettside

Få et uforpliktende tilbud idag!

Vi tar oss tid til å forstå dine behov, og finne de beste løsningene til deg.

Er du klar for å ta ditt firma til neste nivå?

Vi leverer topp moderne nettsider med skreddersøm til alle bedrifter og bransjer. Vi garanterer alltid det beste designet til akkurat deres bedrift, og du må gjerne komme med egne innspill og inspirasjonssider! Med vår 100% fornøydgaranti er du også alltid garantert å få et helt perfekt resultat.

SKREDDERSYDD NETTSIDE

Nettsiden blir skreddersydd til dine, og deres kunders behov. Design, oppsett, funksjoner og integrasjoner. Finn.no integrasjon, timebestilling eller bookingløsning? Ingen problem.

BRUKERVENNLIG LØSNING

Nettsidene vi utvikler er både brukervennlig og brukerorientert. Hos oss er sluttbrukeren i fokus fra A til Å – og resultatet er at nettsiden blir en drøm å bla i gjennom på enhver enhet!

ØKT KONVERTERING

Vi utfører Conversion Rate Optimization (CRO) på alle nettsider før publisering. Altså, vi øker konverteringsraten (salget) på nettsiden, for å gjøre nettsiden din om til en dyktig fulltidsselger på autopilot.

LYNRASK YTELSE

Noen gang besøkt en nettside som tar for evig å laste inn? Mest sannsynlig er svaret ja. Vi optimaliserer hele nettsiden din før levering – inkl. bilder, JavaScript, CSS osv, og resultatet er en lynrask nettside.

SIKKERHET TATT PÅ ALVOR

Mange, og da mener vi mange, tar sikkerheten forgitt. For det er jo bare de store selskaper som rammes, ikke sant? Nei.. Faktisk så blir over 30,000 små nettsider hacket hver eneste dag! Derfor tar vi sikkerheten på din nettside, på alvor!

SYNLIGHET GJORT RIKTIG

Flotte nettsider som aldri blir funnet er nærmest bortkastet tid og ressurser. Vi kobler opp nettsiden til dine sosiale medier, gjør det enklere for folk å dele, og vi hjelper deg med å vinne de beste plassene i Google’s søkemotor.

Start ditt prosjekt hos oss!

Det er ingen must å møtes fysisk når du ansetter oss til ditt prosjekt! Vi samarbeider faktisk meget effektivt med de aller fleste av våre kunder, både lokalt, nasjonalt og internasjonalt via mail, chat og/eller telefon, gjennom hele prosjektet.