Profesjonell nettside leverandør. Bestill din nye nettside idag!

En tidsriktig og profesjonell nettside som er skreddersydd til din bedrift -og bransje, er avgjørende!

De fleste som vurderer å handle hos deg, besøker nettsiden din før de velger om de skal handle hos deg eller konkurrenten din. Førsteinntrykket til kunden din er helt avgjørende. En profesjonell nettside fra oss gir deg konkurransefortrinnene du er nødt til å ha, for at kunden skal velge din bedrift framfor konkurrenten din.

Vi har ekspertisen til å designe & utvikle nettsider til alle type bransjer – det ligger ingen begrensninger her! Vi garanterer alltid det beste designet som passer til akkurat din bransje eller industri -og ikke minst spesifikt til din bedrift!

TOPP MODERNE DESIGN

Vi er kontinuerlig oppdatert på de nyeste og mest innovative teknologiene, og vi har derfor kompetansen til å utvikle topp-moderne nettsider, som gir bedre resultater.

SEO-OPTIMALISERT

Søkemotoroptimalisering (SEO) er viktig for at dine kunder skal kunne finne deg i søkemotorer som Google. Derfor utfører vi både Teknisk SEO og On-site SEO på alle nettsidene vi leverer.

100% MOBILVENNLIG

Nettsider i dag er nødt til å være mobilvennlig. Våre nettsider blir designet for alle skjermstørrelser, inkl. pc, mobil og nettbrett. Det setter både kundene dine og Google pris på!

Få et uforpliktende tilbud idag!

Vi tar oss tid til å forstå dine behov, og finne de beste løsningene til deg.

Mobilvennlig nettside

Vi i Blueweb er opptatt av å gi våre kunder en best mulig løsning. Det forutsetter at nettsiden deres fungerer optimalt, og at deres kunder enkelt og raskt kan finne infoen de er ute etter på de nye nettsidene deres, uansett om de er på PC, stasjonær, nettbrett eller mobil.

Mobilvennlig nettside øker bl.a. salget (konverteringen), du blir belønnet av Google med bedre plasseringer, og det reduserer tiden du bruker på både kundeservice og salg, fordi du kan nå kundene dine på alle enheter.

nettside mal

Er du klar for å ta ditt firma til neste nivå?

Vårt mål er å ha et langsiktig og verdiskapende samarbeid med våre kunder. For å oppnå dette, strekker vi oss litt lenger – med tanke på både service, produktet og tjenesten vi leverer.

SKREDDERSYDD NETTSIDE

Nettsiden blir skreddersydd til dine, og deres kunders behov. Design, oppsett, funksjoner og integrasjoner. Finn.no integrasjon, timebestilling eller bookingløsning? Ingen problem.

BRUKERVENNLIG LØSNING

Nettsidene vi utvikler er både brukervennlig og brukerorientert. Hos oss er sluttbrukeren i fokus fra A til Å – og resultatet er at nettsiden blir en drøm å bla i gjennom på enhver enhet!

ØKT KONVERTERING

Vi utfører Conversion Rate Optimization (CRO) på alle nettsider før publisering. Altså, vi øker konverteringsraten (salget) på nettsiden, for å gjøre nettsiden din om til en dyktig fulltidsselger på autopilot.

LYNRASK YTELSE

Noen gang besøkt en nettside som tar for evig å laste inn? Mest sannsynlig er svaret ja. Vi optimaliserer hele nettsiden din før levering – inkl. bilder, JavaScript, CSS osv, og resultatet er en lynrask nettside.

SIKKERHET TATT PÅ ALVOR

Mange, og da mener vi mange, tar sikkerheten forgitt. For det er jo bare de store selskaper som rammes, ikke sant? Nei.. Faktisk så blir over 30,000 små nettsider hacket hver eneste dag! Derfor tar vi sikkerheten på din nettside, på alvor!

SYNLIGHET GJORT RIKTIG

Flotte nettsider som aldri blir funnet er nærmest bortkastet tid og ressurser. Vi kobler opp nettsiden til dine sosiale medier, gjør det enklere for folk å dele, og vi hjelper deg med å vinne de beste plassene i Google’s søkemotor.

La oss ta en uforpliktende prat om din nye nettside.