Din nettside leverandør – Vi designer profesjonelle nettsider

På tide med ny nettside? La oss utvikle en gjennomtenkt nettside til din bedrift!

De fleste som vurderer å handle hos deg, besøker nettsiden din før de velger om de skal handle hos deg eller konkurrenten din. Førsteinntrykket til kunden din er helt avgjørende. En profesjonell nettside fra oss gir deg konkurransefortrinnene du må ha, for at kunden skal velge din bedrift framfor konkurrenten din.

Vi leverer moderne og mobilvennlige nettsider til alle type bedrifter – vi ingen begrensninger her. Vi garanterer alltid det beste designet som passer til akkurat din bransje – og ikke minst spesifikt til din bedrift! Med vår 100% fornøydgaranti er du alltid garantert å få et 100% perfekt resultat.

TOPP MODERNE DESIGN

Vi er kontinuerlig oppdatert på de nyeste og mest innovative teknologiene, og vi har derfor kompetansen til å utvikle topp-moderne nettsider, som gir bedre resultater.

SEO-OPTIMALISERT

Søkemotoroptimalisering (SEO) er viktig for at dine kunder skal kunne finne deg i søkemotorer som Google. Derfor utfører vi både Teknisk SEO og On-site SEO på alle nettsidene vi leverer.

100% MOBILVENNLIG

Nettsider i dag er nødt til å være mobilvennlig. Våre nettsider blir designet for alle skjermstørrelser, inkl. pc, mobil og nettbrett. Det setter både kundene dine og Google pris på!

Moderne & responsiv nettside

Vi i Blueweb er opptatt av å gi våre kunder de beste nettløsningene. Det forutsetter selvsagt at nettsiden deres fungerer optimalt på alle enheter, slik at kunder og besøkende enkelt og raskt kan finne den infoen de er ute etter, uansett om de er på PC, mobil eller nettbrett.

En responsiv nettside kan øke salget ditt, du vil høyest sannsynlig bli belønnet med bedre plasseringer i Google, og det kan redusere tiden du bruker på både kundeservice og salg, nemlig fordi du kan nå kundene dine på alle enheter. I tillegg ser det jo så klart mye mer profesjonelt ut!

Bilgal Mobilvennlig nettside
Kvikk Container Mobilvennlig Nettside

Tverrfaglig kompetanse

Helhetlig leveranse

Trygge løsninger

Fokus på dine behov

Tilpassede løsninger

Unikt Servicekonsept

Få et uforpliktende tilbud idag!

Vi tar oss tid til å forstå dine behov, og finne de beste løsningene til deg.

Er du klar for å ta ditt firma til neste nivå?

Vårt mål er å ha et langsiktig og verdiskapende samarbeid med våre kunder. For å oppnå dette, strekker vi oss litt lenger – med tanke på både service, produktet og tjenesten vi leverer.

SKREDDERSYDD NETTSIDE

Nettsiden blir skreddersydd til dine, og deres kunders behov. Design, oppsett, funksjoner og integrasjoner. Finn.no integrasjon, timebestilling eller bookingløsning? Ingen problem.

BRUKERVENNLIG LØSNING

Nettsidene vi utvikler er både brukervennlig og brukerorientert. Hos oss er sluttbrukeren i fokus fra A til Å – og resultatet er at nettsiden blir en drøm å bla i gjennom på enhver enhet!

ØKT KONVERTERING

Vi utfører Conversion Rate Optimization (CRO) på alle nettsider før publisering. Altså, vi øker konverteringsraten (salget) på nettsiden, for å gjøre nettsiden din om til en dyktig fulltidsselger på autopilot.

LYNRASK YTELSE

Noen gang besøkt en nettside som tar for evig å laste inn? Mest sannsynlig er svaret ja. Vi optimaliserer hele nettsiden din før levering – inkl. bilder, JavaScript, CSS osv, og resultatet er en lynrask nettside.

SIKKERHET TATT PÅ ALVOR

Mange, og da mener vi mange, tar sikkerheten forgitt. For det er jo bare de store selskaper som rammes, ikke sant? Nei.. Faktisk så blir over 30,000 små nettsider hacket hver eneste dag! Derfor tar vi sikkerheten på din nettside, på alvor!

SYNLIGHET GJORT RIKTIG

Flotte nettsider som aldri blir funnet er nærmest bortkastet tid og ressurser. Vi kobler opp nettsiden til dine sosiale medier, gjør det enklere for folk å dele, og vi hjelper deg med å vinne de beste plassene i Google’s søkemotor.

La oss finne ut hvordan vi kan bistå din bedrift!