Søkemotoroptimalisering (SEO) kan generere mer trafikk, som betyr flere kunder.

Vårt mål er å alltid være i forkant av det nyeste og beste innen SEO. Ca 90% av alle kjøpsbeslutninger starter på internett, og 80-90% av disse i Google alene. Godt mulig er du på akkurat denne siden nå, fordi du fant siden vår på Google(?).

Men hva er egentlig SEO? Søkemotoroptimalisering, ofte forkortet “SEO” som står for “Search Engine Optimization” på engelsk, er kort fortalt en samling av metoder og teknikker for å gjøre en nettside mer synlig i søkemotorer. Våre SEO-eksperter hjelper deg og din nettside/nettbutikk med å rangere høyere i Google for dine viktigste søkeord.

On-page SEO

Søkemotoroptimalisering kan være et omfattende, men viktig arbeid. Det er mange ting å tenke på, men alt starter med din egen nettside – er nettsiden din responsiv / mobilvennlig? Er nettsiden din sikker å besøke, og er det installert SSL kryptering?

Har du opprettet robots.txt og sitemap.xml -og sendt inn disse til Google? Bruker du HTML tags på siden din (H1, H2, H3 etc.)? Har du gjort en grundig søkeordsanalyse og optimalisert innholdet for de viktigste søkeordene nettsiden, i keywords tag, meta titles, meta descriptions, alt text, etc? Dette er bare noen få av de grunnleggende tingene som må på plass, og kalles ofte On-site -eller On-page SEO.

SEO Byrå i Norge

Vi starter med en SEO analyse av nettsiden din og markedet du er i. Målet er å finne ut hvor du er idag, samt legge en liten plan på hvordan vi kan forbedre resultatene dine i Google.

Det vi gjør er blant annet å forbedre alt av innhold (tekst) på nettsiden din, ulike nettside -og designforbedringer, vi legger til “alt img” på bildene dine, finner -og legger til riktige søkeord, forbedrer lenkestrukturer, meta titles og meta descriptions, samt utfører ‘teknisk SEO’ som f.eks. robots.txt, sitemap.xml og JSON-LD (rich snippets).

Våre SEO-strategier er med på å skape bedre rangeringer, høyere relevans, autoritet og konvertingsrater.

Din SEO-partner

Målet med SEO er nemlig å “overbevise” Google (og andre søkemotorer) om at din bedrift er viktig / nyttig, og den mest relevante for de som søker etter dine varer eller tjenester. SEO bør vedlikeholdes og forbedres kontinuerlig for å oppnå best resultater, men oppstarten krever som oftest mest arbeid for å få på plass alt det grunnleggende.

Så om du ønsker en langsiktig markedsføringsplan hvor målet er mer trafikk og flere kunder, er Søkemotoroptimalisering (SEO) verdt å ta en nærmere titt på. I Blueweb sørger vi for at du får mest ut av din investering, og bistår med at “drømmekundene” finner deg! Trolig det beste av alt, er at alle klikk/kunder du får med SEO er helt kostnadsfritt, i motsetning til vanlige annonser!

La oss få nettsiden din synlig i Google i dag!