Få flere kunder med Søkemotoroptimalisering (SEO)

Ønsker du flere kunder? Da bør du la dine potensielle kunder først og fremst finne deg i Google.

Vårt mål er å alltid være i forkant av det nyeste og beste innen SEO. Ca 90% av alle kjøpsbeslutninger starter på internett, og 80-90% av disse i Google alene. Godt mulig er du på akkurat denne siden nå, fordi du fant siden vår på Google(?).

Men hva er egentlig SEO? Søkemotoroptimalisering, ofte forkortet “SEO” for “Search Engine Optimization” på engelsk, er kort fortalt en samling av metoder og teknikker for å gjøre en nettside mer synlig i søkemotorer. Våre SEO-eksperter hjelper deg og din nettside/nettbutikk med å rangere høyere i Google for dine viktigste søkeord.

On-site Søkemotoroptimalisering

On-site SEO – Det er ikke bare én ting å tenke på, men titalls. Alt starter med din egen nettside – er nettsiden din responsiv, altså mobilvennlig? Er nettsiden din sikker å besøke, og er den kryptert med SSL sertifikat?

Har du opprettet robots.txt og sitemap.xml -og sendt inn disse til Google? Bruker du HTML tags på siden din (H1, H2 etc.)? Har du gjort en grundig søkeordsanalyse og optimalisert innholdet, samt søkeordene på bl.a. nettsiden din, i keywords tag, meta titles, meta descriptions og i alt text, for disse søkeordene?

Dette er bare noen få av de grunnleggende tingene som må på plass, og kalles ofte On-site SEO eller On-page SEO. Dette må selvfølgelig vedlikeholdes kontinuerlig, men oppstarten krever alltid mest arbeid for å få alt det grunnleggende på plass.

SEO Byrå Blueweb
seo byrå - blueweb

Off-site Søkemotoroptimalisering

Når alt det grunnleggende på on-site SEO er gjort, begynner vi med Off-site SEO, her handler det om å fortelle Google (og andre søkemotorer) at du er viktig. Med andre ord, jobber vi for å bevise til Google og andre søkemotorer om at du er viktig, at du er den beste og mest relevante bedriften for dine produkter og tjenester.

Dette inkluderer å få folk til å dele siden din på sosiale medier og andre nettsider med høy autoritet (lenkebygging), samt sørge for at folk klikker på søkeresultatene dine og deretter bruker tid på siden din (og gjerne utfører en verdifull handling) før dem forlater nettstedet ditt.

SEO Byrå i Norge

Våre omfattende SEO-strategier har bevist gang på gang å skape bedre rangeringer, i tillegg til høyere relevans, autoritet og konvertingsrater.

1. SEO Analyse

Vi starter med en SEO Analyse av nettsiden din og markedet du er i. I en SEO Analyse finner ut hvor du er idag, og legger en strategi på hvordan vi kommer oss dit. Vi sjekker titalls variabler, og finner ut hva som må forbedres. Vi tar også ulike tester av nettsiden din og grundige søkeordsanalyser.

2. On-site SEO

On-site SEO er ulike metoder og teknikker som vi utfører for å gjøre nettstedet ditt søkemotoroptimalisert. For å nevne et par ting som må gjøres på On-site SEO, er det å bl.a. skrive om og forbedre alt av innhold (tekst) på nettsiden din, legge til alt img på bilder, legge til søkeord, forbedre lenkestrukturene, meta titles og meta descriptions.

3. Off-site SEO

Off-site SEO er en meget viktig del av vår SEO-strategi, her jobber vi aktivt og kontinuerlig for å bevise Google og andre søkemotorer om at du er den beste og mest relevante bedriften for dine produkter og tjenester. Her jobber vi også med titalls ulike metoder – alt fra lenkebygging til å forbedre Click Through Rate (CTR) på dine søkeresultater.

Ønsker du mer trafikk, flere leads, og flere kunder? Da kan Søkemotoroptimalisering (SEO) være noe for deg. Vårt team sørger for at du får mest ut av din investering, og gjør at drømmekundene dine finner DEG – de som faktisk er interessert i produktene/tjenestene dine, og gjerne de som betaler litt ekstra for den kvaliteten du tilbyr. Trolig det beste av alt, er at du ikke betaler én krone når noen klikker på søkeresultatene dine!

La oss få nettsiden din synlig i Google i dag!