Fornøyde kunder – Gode referanser

Vi trengte en ny hjemmeside med vår egen bestillingsløsning hvor våre kunder enkelt kan bestille via mobil og PC. Vi brukte mye tid på å ta imot bestillinger over telefon, så vi ønsket å automatisere hele bestillingsprosessen. Blueweb fikk i oppdrag å utvikle dette systemet for oss, og vi må si at de har overgått alle våre forventninger til både kvalitet og service! Vi er svært fornøyde, men viktigst av alt; våre kunder elsker den nye løsningen. Vi bruker nå minimalt med tid på å ta imot bestillinger. Blueweb har også hjulpet oss med logo, brosjyrer, gavekort, bannere og mer. Et så bra samarbeid som vi har hatt med Blueweb, skal man lete lenge etter! Vi kan derfor trygt anbefale Blueweb til andre!

Binh Van Nguyen, Geisha Sushibar

Blueweb har hjulpet selskapet vårt både med applikasjonsutvikling og grafisk design. Dette er en gruppe med svært profesjonelle og dyktige mennesker som leverer meget gode produkter og samtidig tilbyr gode priser. Jeg håper på flere prosjektsamarbeid med Blueweb i fremtiden. Jeg vil absolutt anbefale Blueweb på det sterkeste!

Stian Brekke, Webinor AS / The Breakup

Blueweb.no leverte til avtalt pris, og hadde veldig god service og oppfølging under hele prosessen. Vi anbefaler Blueweb på det sterkeste.

Daniel Nilsen, Ravenol Norge

Mine beste anbefalinger til Blueweb på jobben de har gjort for oss og vår nye nettside. Svært lett og rask kommunikasjon og prosjektet ble levert både innen tidsfrist og budsjett.

Kjetil Oeding Amundstad, Vetlabs AS

God og ryddig kommunikasjon under hele prosessen. Vi kommer til å bruke Blueweb igjen til lignende oppgaver, og kan absolutt anbefale dette firmaet til andre.

Maria Ryther Hoem, Prana Yoga Pilates AS

Blueweb er lydhøre for kundenes ønsker og skreddersyr oppdraget etter kundens behov. Meget god kommunikasjon og kjekke å ha med å gjøre.

Anne Lise Hestness, Lissie Design

Blueweb har vært -og er en god partner for oss i Rutger. De er alltid oppdatert på det siste, og strekker seg langt for at vi blir 100% fornøyde hver gang, noe som gjør oss som kunde trygg på at vi får kun det beste. Jeg kan derfor trygt anbefale Blueweb.no til andre.

Alec R. Poruba, Rutger AS

Blueweb.no var lydhøre under hele prosessen, i tillegg til at de leverte til avtalt budsjett. De har meget god service, god oppfølging og svarer raskt om det skulle være noe. Jeg har nok ikke vært lett i ønskene mine, men de fikset dette på strak arm! Jeg fikk mer enn forventet, og jeg kan derfor trygt anbefale Blueweb.no til andre. De har god kompetanse innenfor det de driver med og er alltid oppdatert på det nyeste. 5+ Stjerner fra meg! 🙂

Lene Sandberg Pettersen, www.lenepettersen.no

Kjempe bra service! Raskt og effektivt! Vi anbefaler Blueweb AS på det sterkeste.

Lee D. Trinh, Dattebayo Sushi & Wok

Profesjonelt samarbeid, tilgjengelighet og utmerket grafisk kompetanse!

Kristian Paprocki, Immersive Visualizations

Er du vår neste fornøyde kunde? Få en gratis konsultasjon idag!