Vi bygger moderne nettsider – Overlat den nye nettsiden din til oss!

Vi utvikler profesjonelle, responsive nettsider. Vi hjelper deg fra A til Å, og sørger for at du blir 100% fornøyd!

Nettsiden er ofte bedriftens viktigste salgsverktøy, så her bør man ikke slurve. En velbygd nettside er trolig en av de beste investeringene bedriften din kan gjøre, og spesielt nå som alle er på nett. Det er flere potensielle kunder på nett enn noen gang, men det betyr også flere konkurrenter enn tidligere, så her er det viktig å skille seg ut, og skape et riktig og profesjonelt inntrykk.

En profesjonell nettside fra oss gir deg konkurransefortrinnene dere ønsker, for at kundene skal velge deres bedrift, framfor konkurrentene!

TOPP MODERNE DESIGN

Vi er kontinuerlig oppdatert på de mest innovative teknologiene, og vi har derfor kompetanse til å utvikle topp-moderne nettsider, som gir suveren ytelse.

SEO-OPTIMALISERT

Søkemotoroptimalisering (SEO) er viktig for at dine kunder skal kunne finne deg i søkemotorer som Google. Derfor utfører vi både Teknisk SEO og On-site SEO på alle nettsidene vi leverer.

100% MOBILVENNLIG

Nettsider i dag er nødt til å være mobilvennlig. Våre nettsider blir designet for alle skjermstørrelser, inkl. pc, mobil og nettbrett. Det setter både kundene dine og Google pris på!

Er du klar for å ta ditt firma til neste nivå?

Vi leverer topp moderne nettsider med skreddersøm til alle bedrifter og bransjer. Vi garanterer alltid det beste designet til akkurat deres bedrift, og du må gjerne komme med egne innspill og inspirasjonssider! Med vår 100% fornøydgaranti er du også alltid garantert å få et helt perfekt resultat.

SKREDDERSYDD NETTSIDE

Nettsiden blir skreddersydd til dine, og deres kunders behov. Design, oppsett, funksjoner og integrasjoner. Finn.no integrasjon, timebestilling eller bookingløsning? Ingen problem.

BRUKERVENNLIG LØSNING

Nettsidene vi utvikler er både brukervennlig og brukerorientert. Hos oss er sluttbrukeren i fokus fra A til Å – og resultatet er at nettsiden blir en drøm å bla i gjennom på enhver enhet!

ØKT KONVERTERING

Vi utfører Conversion Rate Optimization (CRO) på alle nettsider før publisering. Altså, vi øker konverteringsraten (salget) på nettsiden, for å gjøre nettsiden din om til en dyktig fulltidsselger på autopilot.

LYNRASK YTELSE

Noen gang besøkt en nettside som tar for evig å laste inn? Mest sannsynlig er svaret ja. Vi optimaliserer hele nettsiden din før levering – inkl. bilder, JavaScript, CSS osv, og resultatet er en lynrask nettside.

SIKKERHET TATT PÅ ALVOR

Mange, og da mener vi mange, tar sikkerheten forgitt. For det er jo bare de store selskaper som rammes, ikke sant? Nei.. Faktisk så blir over 30,000 små nettsider hacket hver eneste dag! Derfor tar vi sikkerheten på din nettside, på alvor!

SYNLIGHET GJORT RIKTIG

Flotte nettsider som aldri blir funnet er nærmest bortkastet tid og ressurser. Vi kobler opp nettsiden til dine sosiale medier, gjør det enklere for folk å dele, og vi hjelper deg med å vinne de beste plassene i Google’s søkemotor.

Send oss en forespørsel!

Vi tar oss tid til å forstå dine behov, og finner den beste løsningen til akkurat deg.

Skreddersydde nettsider, med flotte detaljer i alle ledd.

Vi i Blueweb AS er opptatt av å gi våre kunder de beste nettløsningene, og derfor blir alle nettsider utviklet med skreddersøm. Vi utvikler funksjonene du trenger, med det designet og innholdet du ønsker deg.

Vi jobber primært med WordPress + WooCommerce, Shopify, Wix, samt Custom CMS for avanserte nettløsninger hvor det er stort behov for at alt må utvikles fra bunn av. Dette er populære, moderne og skalerbare CMS-plattformer som dekker alle de ulike behovene for våre prosjekter – fra de minste til de største.

Bilgal - Responsiv Nettside

Mobilvennlige nettsider gir en god brukeropplevelse.

Alle nettsider vi designer er 100% responsive (mobilvennlig), og tilpasser seg alle skjermstørrelser og nettlesere, som derfor øker tilgjengeligheten og salget, du vil bli belønnet med høyere plasseringer i Google, og det kan redusere tiden du bruker på både kundeservice og salg, nemlig fordi kundene finner deg på alle enheter.

Kvikk Container Mobilvennlig Nettside
Bilgal Mobilvennlig nettside

Start ditt prosjekt hos oss!

Det er ingen must å møtes fysisk når du ansetter oss til ditt prosjekt! Vi samarbeider faktisk meget effektivt med de aller fleste av våre kunder, både lokalt, nasjonalt og internasjonalt via mail, chat og/eller telefon, gjennom hele prosjektet.