Vår garanti er din trygghet.

Vi streber hver dag etter å skape de beste resultater hos våre kunder. Vi kjenner smerten med å etablere seg i den digitale verden, og vi ønsker å gjøre en forskjell gjennom å tilby våre kunder den aller beste løsningen til hver og en av våre kunder. Vi lever av vårt renommè og fornøyde kunder.

Ditt design -og utviklingsbyrå.

Vi er bestemt på å alltid levere deg ett av markedets beste digitale løsninger, som kontinuerlig leverer gode resultater. Blueweb.no er en forlengelse av ditt firma, og vi jobber kontinuerlig for å oppnå deres mål, og ikke minst for å sørge for at dere får full utnyttelse av deres nye løsning.

Våre kunder er dine lokale snekkere, restauranter, verksteder, bilforhandlere og alle andre små og mellomstore bedriftseiere som puster liv i økonomien vår og beriker våre lokalsamfunn. Vi er selskapet bak, som hjelper bedrifter med å vokse og lykkes i markedet deres.

Dine utfordringer er våre løsninger.

Blueweb er din totalleverandør for en enklere og bedre hverdag på nett. Vi utvikler skreddersydde nettsider, nettbutikker og mobilapplikasjoner: fra A til Å.

Vi ordner alt av integrasjoner du har behov for – frakt, betaling, økonomi, booking/timebestilling med mer. Vi er et uavhengig selskap, og er ikke tilknyttet kun én leverandør på de ulike integrasjonene. Det vil si at hos oss kan du velge den beste leverandøren utifra dine behov – og vi står for integrasjonen mellom den valgte leverandøren og webløsningen.

Hvorfor velge oss?

Høy kompetanse - lave priser

Kvalitet i alle ledd - til konkurransedyktige priser. Vi ansetter kun eksperter med høy kompetanse, som selv har jobbet med hundrevis av prosjekter, og legger sin sjel i hvert eneste prosjekt.

100% fornøydgaranti

Vi skal være ditt naturlige valg - det trygge og sikre valget. Derfor har du 100% fornøydgaranti hos oss. Velger du Blueweb, er du garantert å bli fornøyd, gang etter gang.

Lett & rask kommunikasjon

Hvem liker å sitte én time i telefonkø, eller vente på svar i en uke på én mail? Ikke vi! Vi er dedikerte på å gi deg superrask support og god kommunikasjon - tillegg til rask levering!

Egen prosjektleder

Kommuniser raskt og enkelt med én person underveis. Du vil ha din egen kreative prosjektleder å forholde deg til under hele prosjektet.

Verdiskapende løsninger

Vi bygger ikke bare på hva som ser bra ut -men også hva som faktisk fungerer for akkurat din bedrift. Vårt hovedfokus er at løsningen din skal bli lønnsom, år etter år!

Komplett servicekonsept

Få en bekymringsfri og lønnsom hverdag på nett med en komplett serviceavtale! Vi sørger for en optimal servicepakke, med fast vedlikehold utført av våre teknikere.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.