Blueweb

Vår kunnskap er din trygghet.

Vi streber hver dag etter å skape de beste resultater for våre kunder. Vi vet at det kan være tungt å etablere seg i den digitale verden, og vi ønsker å gjøre en forskjell gjennom å tilby våre kunder de beste løsningen til hver og en av våre kunder. Vi lever av vårt renommè og fornøyde kunder!

Ditt foretrukne digitalbyrå

Vi er bestemt på å alltid levere deg ett av markedets beste digitale løsninger, SEO -og serveravtaler, som kontinuerlig leverer gode og stabile resultater. Blueweb.no er en forlengelse av ditt firma, og vi jobber kontinuerlig for å oppnå deres mål, og ikke minst for å sørge for at dere får full utnyttelse av deres nye løsning.

Vi har en rekke ulike kunder innen de fleste bransjer. Det gjør at vi har god innsikt i mange forskjellige bransjer og markeder, blant annet fra restaurant, bil, mote og interiør, teknologi, luftfart og shipping, håndverk, eiendom, jus, medisin/helse og finansbransjen.

I tillegg til å jobbe med mange kunder fra Norge og Skandinavia, har vi jobbet med kunder fra andre land, som f.eks. Storbritannia, Tyskland, USA, Australia, Japan, UAE og Afrika. Denne bransje -og markedsinnsikten gjør at vi er godt rustet til å ta på oss de fleste prosjekter både innenlands og utenlands, og som kunde hos oss, kommer det til god nytte!

Dine utfordringer er våre løsninger.

Blueweb er din totalleverandør for en enklere og bedre hverdag på nett. Vi utvikler skreddersydde nettsider, nettbutikker og mobilapplikasjoner: fra A til Å.

Vi ordner alt av integrasjoner du har behov for – frakt, betaling, økonomi, booking/timebestilling med mer. Vi er et uavhengig selskap, og er ikke tilknyttet kun én leverandør på de ulike integrasjonene. Det vil si at hos oss kan du velge den beste leverandøren utifra dine behov – og vi står for integrasjonen mellom den valgte leverandøren og webløsningen.

Hvorfor velge Blueweb?

Vårt mål er alltid å et ha langsiktig og verdiskapende samarbeid med deg som kunde. For å oppnå dette, strekker vi oss litt lenger – både med tanke på service, produktet og tjenesten vi leverer.

Rask oppstart og ferdigstillelse.

Fastpris på hele prosjektet.

Vi gjør vårt ytterste for at du skal bli fornøyd!

Alltid rask og enkel kommunikasjon.

Vi skaper resultater! Vi er gründere selv.

Vi garanterer et godt samarbeid.

Sluttprodukter av høy kvalitet.

Gode server- og driftsavtaler.

Har du et prosjekt -lite eller stort- som du ønsker å diskutere med oss?