Vi leverer hjemmesider / nettsider til bedrifter med fastpris og 100% fornøydgaranti!

Hos oss får dere en nettside utviklet og designet utifra deres mål, krav, ønsker og budsjett. Alle nettsider vi utvikler er basert på skreddersøm og tilpasset til hver enkelt kunde! Når du bestiller en nettside fra Blueweb, får du én prosjektleder å forholde deg til, som tar seg av hele prosjektet ditt – fra utvikling og design til support, hosting og drift.

En profesjonell nettside fra oss gir deg konkurransefortrinnene dere trenger!

«Som en profesjonell nettside leverandør fokuserer vi selvfølgelig på å lage de beste nettsidene, men også gode, langvarige kundeforhold.»

SKREDDERSYDD NETTSIDE

Nettsiden blir skreddersydd til dine, og deres kunders behov. Design, oppsett, funksjoner og integrasjoner. Finn.no integrasjon, timebestilling eller bookingløsning? Ingen problem.

BRUKERVENNLIG LØSNING

Nettsidene vi utvikler er både brukervennlig og brukerorientert. Hos oss er sluttbrukeren i fokus fra A til Å – og resultatet er at nettsiden blir en drøm å bla i gjennom på enhver enhet!

ØKT KONVERTERING

Vi utfører Conversion Rate Optimization (CRO) på alle nettsider før publisering. Altså, vi øker konverteringsraten (salget) på nettsiden, for å gjøre nettsiden din om til en dyktig fulltidsselger på autopilot.

LYNRASK YTELSE

Noen gang besøkt en nettside som tar for evig å laste inn? Mest sannsynlig er svaret ja. Vi optimaliserer hele nettsiden din før levering – inkl. bilder, JavaScript, CSS osv, og resultatet er en lynrask nettside.

SIKKERHET TATT PÅ ALVOR

Mange, og da mener vi mange, tar sikkerheten forgitt. For det er jo bare de store selskaper som rammes, ikke sant? Nei.. Faktisk så blir over 30,000 små nettsider hacket hver eneste dag! Derfor tar vi sikkerheten på din nettside, på alvor!

SYNLIGHET GJORT RIKTIG

Flotte nettsider som aldri blir funnet er nærmest bortkastet tid og ressurser. Vi kobler opp nettsiden til dine sosiale medier, gjør det enklere for folk å dele, og vi hjelper deg med å vinne de beste plassene i Google’s søkemotor.

Nettsider utviklet i WordPress m/ WooCommerce eller Wix

Vi leverer moderne nettsider / hjemmesider med skreddersøm som blir tilpasset til deres bedrift & bransje, og dere må gjerne komme med egne ønsker og inspirasjonssider.

Med skreddersøm kan du være sikker på at det ikke finnes noen begrensninger ift. funksjonalitet, design eller videreutvikling i etterkant. Hos oss løser vi dine utfordringer!

Vi jobber primært med WordPress m/ WooCommerce, Shopify og Wix. Dette er populære plattformer som dekker de ulike behovene våre kunder måtte ha.

Mobilvennlige nettsider gir en god brukeropplevelse.

Idag er det viktig å ha en mobilvennlig nettside. Derfor lager vi selvsagt alle nettsider og hjemmesider 100% mobilvennlig / responsiv. Det vil si at nettsiden tilpasser seg alle skjermstørrelser og nettlesere.

Dette øker blant annet tilgjengeligheten og salget, samt at du vil bli belønnet med høyere plasseringer i Google, i tillegg til at det kan redusere tiden du bruker på både kundeservice og salg, nemlig fordi kundene finner deg overalt. Fortsatt usikker på hva en responsiv nettside er? – les mer her.

Noen utvalgte prosjekter

Web design
Web design
Web design
Web design
Web design
Web design
Web design
Web design

Send oss en (uforpliktende) prosjektforespørsel idag!

Vi jobber digitalt, og samarbeider svært effektivt med både norske og utenlandske kunder via mail og telefon. Derfor kan vi svare deg raskt, samt begynne på/ferdigstille prosjektet ditt raskt!