Vi designer den beste handleopplevelsen for kundene dine, som vil øke salget og kundelojaliteten.

Vårt mål er å gjøre det enkelt for deg å selge stort – uansett hva og hvor. 

Uavhengig av om du starter nettbutikk for første gang, er et internasjonalt varemerke som ønsker å re-designe eller videreutvikle nettbutikken, eller du driver en liten butikk i gågata som nå ønsker å utvide med en nettbutikk – er vi her for deg, og har kompetansen til å få din nettbutikk til å bli en sukséss. Hos oss blir ditt mål til vårt mål!

WordPress & WooCommerce er “open source” og gir nesten uendelige med muligheter for utvidelser, integrasjoner og nye funksjoner. Plattformen gjør det enkelt å administrere produktene dine, kunder, håndtere ordrer og se salgsrapporter. Vi kan gjøre integrasjoner opp mot f.eks. nyhetsbrev, betalingsløsninger, frakt og regnskap, så her kan det meste bli automatisert utifra dine behov.

I tillegg til å jobbe med “vanlige” nettbutikker, kan vi lage komplette løsninger for restauranter, booking, kurs, abonnementer med automatiske trekk og mye mer!

100% Skreddersydd

Alle bedrifter er unike. Derfor skreddersys hele nettbutikken utifra dine behov. Fra design til betaling.

100% Mobilvennlig

Vi sørger for at du får en 100% mobilvennlig nettbutikk, som automatisk tilpasser seg til alle type skjermer, enheter og nettlesere.

100% Optimalisert

Vi vet at du bryr deg om resultatene. Derfor er alle nettbutikker vi leverer optimalisert for økt salg, brukervennlighet, og ikke minst Google (SEO).

Betaling

Vi integrerer alle betalingsløsningene du ønsker. Vipps, Klarna, Nets, Stripe og PayPal - bare for å nevne noen.

Frakt

Mange nettbutikker trenger en fraktløsning. Du peker på den beste løsningen for deg, og vi ordner resten! Bring? Helthjem? Postnord?

Drift

Vi ordner med alt, slik at du får en bekymringsfri hverdag på nett! Server, sikkerhet, backup, oppdateringer, videreutvikling osv.

Nettbutikk med Vipps & Klarna

Vipps og Klarna (kort, faktura og delbetaling) er populære og kjente betalingsløsninger, hvor vi bistår med integrasjon mot din nettbutikk. Andre kjente betalingsløsninger er f.eks Nets, Bambora, Collector, Stripe og PayPal. Hos Blueweb står du fritt frem til å velge betalingsløsning selv!

Som en profesjonell nettbutikk leverandør kan vi hjelpe deg å starte nettbutikk eller videreutvikle eksisterende.

Hvorfor velge Blueweb?

Vårt mål er alltid å et ha langsiktig og verdiskapende samarbeid med deg som kunde. For å oppnå dette, strekker vi oss litt lenger – både med tanke på service, produktet og tjenesten vi leverer.

Rask oppstart og ferdigstillelse.

Fastpris på hele prosjektet.

Vi gjør vårt ytterste for at du skal bli fornøyd!

Alltid rask og enkel kommunikasjon.

Vi skaper resultater! Vi er gründere selv.

Vi garanterer et godt samarbeid.

Sluttprodukter av høy kvalitet.

Gode server- og driftsavtaler.

Vi kan på forhånd bli enige om en fastpris og hva som skal være inkludert. Det betyr ingen skjulte kostnader!