Vi lager den beste handleopplevelsen for kundene dine, som øker salg og kundelojalitet.

Vårt mål er å gjøre det enkelt for deg å selge – uansett hvilket produkter du selger. Du skal kunne ta i mot bestillinger, administrere kunder og betalinger, enkelt og raskt.

Om dere er et internasjonalt varemerke som ønsker å re-designe eller videreutvikle nettbutikken deres, eller en veletablert butikk i gågata som nå ønsker å utvide med en nettbutikk, eller rett og slett om du ønsker å selge hjemmelagde krukker på nett – er vi her for deg. Ditt mål, blir vårt mål! Og vi gjør det vi kan, for at dere skal lykkes på nett.

100% Skreddersydd

Alle bedrifter er unike. Derfor skreddersys hele nettbutikken utifra dine behov. Fra design til betaling.

100% Mobilvennlig

Vi sørger for at du får en 100% mobilvennlig nettbutikk, som automatisk tilpasser seg til alle type skjermer, enheter og nettlesere.

100% Optimalisert

Vi vet at du bryr deg om resultatene. Derfor er alle nettbutikker vi leverer optimalisert for økt salg, brukervennlighet, og ikke minst Google (SEO).

Betaling

Vi integrerer alle betalingsløsningene du ønsker. Vipps, Klarna, Nets, Stripe og PayPal - bare for å nevne noen.

Frakt

Mange nettbutikker trenger en fraktløsning. Du peker på den beste løsningen for deg, og vi ordner resten! Bring? Helthjem? Postnord?

Drift

Vi ordner med alt, slik at du får en bekymringsfri hverdag på nett! Server, sikkerhet, backup, oppdateringer, videreutvikling osv.

Nettbutikk med Vipps & Klarna

Vipps og Klarna (kort, faktura og delbetaling) er populære og kjente betalingsløsninger, hvor vi bistår med integrasjon mot din nettbutikk. Andre kjente betalingsløsninger er f.eks Nets, Bambora, Collector, Stripe og PayPal. Hos Blueweb står du fritt frem til å velge betalingsløsning selv!

Som en profesjonell nettbutikk leverandør kan vi hjelpe deg å starte nettbutikk eller videreutvikle eksisterende.

Blueweb - digitale tjenester

Tverrfaglig kompetanse

Helhetlig leveranse

Trygge løsninger

Fokus på dine behov

Tilpassede løsninger

Unikt Servicekonsept

Fastpris på prosjektet, og garantert rask levering, er noen av fordelene med å velge Blueweb som din nettbutikk leverandør!