Vi er leverandør av brukervennlige nettbutikker

Vi utvikler brukervennlige og gjennomtenkte nettbutikker på WordPress + WooCommerce, og Shopify. Vi hjelper deg selvfølgelig med å velge den beste plattformen til deres behov.

Blueweb er din optimale nettbutikk leverandør for nettbutikker som er bygget for å vinne! Vi har spesialisert oss på WordPress med WooCommerce, samt Wix og Shopify. Dette er kjente og veltestede plattformer som gjør det enkelt for din bedrift å administrere deres egen nettbutikk, som f.eks. ordrer, kunder og betaling.

Cirka 27% av alle verdens nettsider er basert på WordPress alene, fra de aller minste og helt opp til de største selskapene benytter WordPress og WooCommerce, pga. sin kraftige, fleksible og skalerbare plattform, med et hav av muligheter for både design og funksjoner. Vi hjelper din bedrift med alt fra planlegging til løpende drift. 

Velger du Blueweb får du én profesjonell leverandør å forholde deg til fra idé til suksess. Vi utvikler nettbutikker med fokus på brukervennlighet, sikkerhet og konverteringer, alt bygget på de mest fremtidsrettede teknologier. Vi gjør forøvrig også videreutvikling og re-design av eksisterende nettbutikker.

Nettbutikk

På utkikk etter en gjennomtenkt nettbutikk og økt salg?

Skreddersydd

Vi skreddersyr designet, funksjonene og oppsettet i nettbutikken basert på dine og dine kunders behov og ønsker.

Mobilvennlig

Vi sørger for at du får en 100% mobilvennlig nettbutikk, som automatisk tilpasser seg alle type skjermer og enheter.

SEO-optimalisert

Vi utfører SEO i nettbutikken din som gir deg konkurransefortrinnene du trenger for å oppnå gode søkeresultater.

Integrasjoner

Frakt, betaling og økonomi - du velger de beste leverandørene for deg, så står vi for integrasjonen.

Produkter

Hos oss har du ingen begrensninger - selg så få -eller mange produkter du vil! Også digitale produkter!

Enkel drift

Vi ordner med alt, slik at du får en bekymringsfri hverdag på nett! Fra lynrask hosting til kontinuerlige oppdateringer.

Vi tar gjerne en uforpliktende prat med deg for å forstå dine idéer!