Be om et uforpliktende tilbud ved å fylle ut skjema nedenfor. Du hører fra oss innen 1 virkedag!

Hva sier våre kunder?

« Vi i Geisha Sushibar trengte en ny hjemmeside med vår egen bestillingsløsning hvor våre kunder enkelt kan bestille via mobil og PC. Vi brukte mye tid på å ta imot bestillinger over telefon, så vi ønsket å automatisere hele bestillingsprosessen. Blueweb fikk i oppdrag å utvikle dette systemet for oss, og vi må si at de har overgått alle våre forventninger til både kvalitet og service!

Vi er svært fornøyde, men viktigst av alt; våre kunder elsker den nye løsningen. Vi bruker nå minimalt med tid på å ta imot bestillinger. Blueweb har også hjulpet oss med logo, brosjyrer, gavekort, bannere og mer. Et så bra samarbeid som vi har hatt med Blueweb, skal man lete lenge etter! Vi kan derfor trygt anbefale Blueweb til andre! »

Binh Van Nguyen
Geisha Sushibar

Ved å benytte skjema binder du deg til.. ingenting. Det er helt uforpliktende og kostnadsfritt. Vi tar ditt personvern på alvor, og vil aldri dele dine personopplysninger med tredjeparter. Idéer o.l. som du evt. måtte dele med oss, blir heller aldri delt med en tredjepart. Du blir heller ikke meldt på noen irriterende nyhetsbrev. Kun et pris/tidsestimat, og muligens en hyggelig prat om ditt prosjekt! Så hva venter du på?