Grafisk design som gjør inntrykk.

Våre designere engasjerer seg i ditt prosjekt og har en ekte lidenskap for faget.

Vi tilbyr alt innen design: logo, brosjyrer, visittkort, plakater, annonsemaler, emballasje, webdesign, app-design, med mer.

Vi legger byggesteinene for din bedrift.

Visuell identitet

Vi jobber alltid strategisk med design, og har fokus på å tydeliggjøre dine visjoner, verdier og tilbud, slik at de fremstår med en tydelig og personlig identitet som matcher din målgruppe.

Det er viktig å bruke samme visuelle identitet i alt av kommunikasjon mot dine kunder, inkludert; i fysisk butikk, nettside, sosiale medier, brosjyrer, plakater, visittkort, og ikke minst logoen deres. Vi passer på at det blir en «rød tråd» gjennom hele bedriften din.

Nettside, logo og fargevalg m.m. er deres viktigste verktøy som kan brukes for å bygge bedriftens identitet. Å investere i en tidsriktig, visuell identitet hjelper deg å bygge bedriften din, tiltrekke nye kunder, få frem dine budskap, samt posisjonere deg riktig i markedet ditt – og er derfor ett must!

Visuell Identitet

Logo design

Vi leverer både Firmalogo, Russelogo, Vektorisering av logo og Facebook logo / logo til sosiale medier. Vi designer logoer med svært høy gjenkjennelses-effekt, alltid skreddersydd for din bedrift.

Sosiale medier

Vi optimaliserer facebook siden din med en call-to-action banner (forsidebilde) og logo tilpasset til facebook og andre sosiale medier. Vi kan også bistå med tekst, publisering osv på sosiale medier.

Annonser

Suksessfulle kampanjer (annonser) består av bl.a. av bra annonsedesign, og suksessfulle nettsider / facebook sider må ha en bra call-to-action banner / forsidebilde. La oss hjelpe deg!

Visittkort

Våre designere har lang erfaring med å designe skreddersydde visittkort og brosjyrer, i tillegg til brevhode og konvolutter. Utgående kommunikasjon som visittkort sier mye om din bedrift!

Brosjyrer

Våre designere har lang erfaring med å designe skreddersydde visittkort og brosjyrer, i tillegg til brevhode og konvolutter. Utgående kommunikasjon som visittkort sier mye om din bedrift!

Emballasje

Emballasje design er en svært viktig del av hele opplevelsen til kundene dine. Riktig design på emballasjen din vil gi bedriften din økt branding og dermed økte inntekter.

Hva kan vi hjelpe deg med?