Native apputvikling for iPhone iOS og Android.

Har du en god app idé, har vi et dyktig team med apputviklere klare til å realisere den!

iPhone iOS Apputvikling

Vi tilbyr profesjonell apputvikling for iPhone iOS. Vi lager skreddersydde applikasjoner som er kraftige og skalerbare for alle iOS-enheter.

Android Apputvikling

Android har en global markedsandel på omkring 75%. Det er derfor naturlig for oss å kunne tilby deg den beste apputviklingen for Android enheter.

Admin Backend

Mange iOS & Android apper har også behov for en skreddersydd webløsning / backend hvor admin kan administrere alt fra appens brukere til kampanjer.

Web App

Lage app? Vi hjelper deg!

Våre apputviklere bringer alle funksjonene du ønsker, til millioner av potensielle brukere. Vi har ingen begrensninger innen apputvikling! Vi utvikler native mobilapper fra bunnen av, i tillegg til videreutvikling av eksisterende apper.

1. Forprosjekt

Enhver app trenger en klar strategi, et godt konsept og en veldefinert forretningsmodell. Sammen utarbeider vi dette, samt de ulike funksjonene appen din bør ha (kravspec). Vi evaluerer prosjektet ditt grundig, og om ønskelig, kan vi komme med forslag og kreative idéer for å gjøre appen din både bedre og mer lønnsom.

2. Design og brukeropplevelse

Design og brukeropplevelsen er ekstremt viktig. På dette stadiet vil vi utvikle profesjonelt design for applikasjonen basert på skisser/wireframes. Vi bistår med både app design og god rådgivning underveis. Du får selvsagt være med under hele prosessen, fra start til slutt.

3. Utvikling og testing

Våre dyktige apputviklere starter med selve utviklingen av appen, slik vi sammen har spesifisert. Mange apper har også behov for et skreddersydd back-end system som lar deg administrere brukere, roller, innhold osv. Dette er noe vi også hjelper deg med, slik at du får en komplett løsning. All funksjonalitet vil bli utviklet på dette stadiet.

4. Lansering

Vi tar oss av hele prosessen med lanseringen, samt publisering av appen i App Store og Google Play. Vi legger også inn viktige søkeord her, slik at appen din enkelt blir funnet av potensielle brukere. Når appen er lansert, går fokuset vårt over til drift, videreutvikling og markedsføring av appen din, i samarbeid med deg.

Apputvikling med 100% fornøydgaranti.

Gled dine brukere med en suveren brukeropplevelse.

Vi legger ned mye energi på at appen og løsningen din skal bli så vellykket som overhodet mulig, slik at både appen og merkevaren din blir godt tatt i mot av din brukergruppe, og at alt blir reflektert på en profesjonell, kreativ og innovativ måte.

Vi har få begrensninger når det kommer til apputvikling, og vi utvikler alle type apper; bedriftsinterne apper, spill, geo, sosiale medier, læring & utdanning, underholdning, finans, helse & fitness, bilde & video, osv.

Vi innehar ikke bare kunnskapen og verktøyene som trengs for å realisere din appidé, men vi vet også hvordan man lykkes med en ny app – en verdifull kunnskap vi gjerne deler med kundene våres.

Web App

Ett fantastisk app design med en tiltrekkende personlighet.

Native apputvikling som gir “null-bugs”, samt høy- og stabil ytelse.

Innovative funksjonaliteter brukerne dine kommer til å elske.

Én komplett løsning, men fortsatt store muligheter for videreutvikling.

La oss samarbeide på ditt app-prosjekt!