Din totalleverandør innen

Apputvikling for iOS og Android.

Vi har rask oppstart -og ferdigstillelse på våre app-prosjekter, fornøydgaranti, taushetsplikt, kostnadsfri bug-fiksing, gode server-og driftsavtaler, fastpris på hele prosjektet, rask support, og vi garenterer et godt samarbeid, og ikke minst et sluttprodukt i verdensklasse!

iPhone iOS Apputvikling

Vi tilbyr profesjonell apputvikling for iPhone iOS. Vi lager skreddersydde applikasjoner som er kraftige og skalerbare for alle iOS-enheter.

Android Apputvikling

Android har en global markedsandel på omkring 75%. Det er derfor naturlig for oss å kunne tilby deg den beste apputviklingen for Android enheter.

Admin Backend

Mange iOS & Android apper har også behov for en skreddersydd webløsning / backend hvor admin kan administrere alt fra appens brukere til kampanjer.

Web App

Utvikle app? Snakk med oss.

Våre apputviklere bringer alle funksjonene du ønsker, til deg og millioner av potensielle brukere. Eller bare dine ansatte. Vi har ingen begrensninger innen apputvikling, og utvikler mobilapper og webapper fra bunnen av, i tillegg til videreutvikling av eksisterende apper. Vi tilbyr 100% skreddersydde og varige løsninger som passer perfekt til dine behov. Sammen skaper vi smarte løsninger.

1. Forprosjekt

Enhver app trenger en klar strategi, et godt konsept og en veldefinert forretningsmodell. Sammen utarbeider vi dette, samt de ulike funksjonene appen din bør ha (kravspec). Vi evaluerer prosjektet ditt grundig, og om ønskelig, kan vi komme med forslag og kreative idéer for å gjøre appen din både bedre og mer lønnsom.

2. Design og brukeropplevelse

Design og brukeropplevelsen er ekstremt viktig. På dette stadiet vil vi utvikle profesjonelt design for applikasjonen basert på skisser/wireframes. Vi bistår med både app design og god rådgivning underveis. Du får selvsagt være med under hele prosessen, fra start til slutt.

3. Utvikling og testing

Våre dyktige apputviklere starter med selve utviklingen av appen, slik vi sammen har spesifisert. Mange apper har også behov for et skreddersydd back-end system som lar deg administrere brukere, roller, innhold osv. Dette er noe vi også hjelper deg med, slik at du får en komplett løsning. All funksjonalitet vil bli utviklet på dette stadiet.

4. Lansering

Vi tar oss av hele prosessen med lanseringen, samt publisering av appen i App Store og Google Play. Vi legger også inn viktige søkeord her, slik at appen din enkelt blir funnet av potensielle brukere. Når appen er lansert, går fokuset vårt over til drift, videreutvikling og markedsføring av appen din, i samarbeid med deg.

App utvikling til fast pris

Blueweb har erfaringen og kompetansen som trengs for å hjelpe deg med alle aspekter ved prosjektet. Når vi har satt opp -og gjennomgått alle kravene for programvaren, setter vi opp en fast pris på prosjektet, sånn at dere er trygge hele veien på hva dere får og til hvilken pris.

Vi leverer:

  • Hybrid/Cross plattform-utvikling
  • Native-utvikling for iOS og Android
  • Progressive Web Apps
  • Fra konseptfase til sluttprodukt, og videre drift.
App utvikling og design

Start ditt prosjekt hos oss

Det er ingen must å møtes fysisk når du ansetter oss til ditt app prosjekt! Vi samarbeider faktisk meget effektivt med de fleste av våre kunder, både lokalt, nasjonalt og internasjonalt via mail, chat og/eller telefon, gjennom hele prosjektet.